Via je lichaam thuiskomen bij jezelf

Yoga & Massagetherapie voor holistisch welzijn in Haarlem

Merk je dat je in het dagelijks leven zo geleefd wordt dat je niet meer goed tot rust kunt komen? Dat je eigenlijk niet goed weet hoe je je voelt of dat alles als teveel voelt?  Dat je spanning in je lijf  vasthoudt waardoor je fysieke klachten hebt? Heb je behoefte aan rust en ontspanning maar weet je niet zo goed waar en hoe je die kunt vinden?

Het is mijn missie om jou via yoga- en/of massagetherapie te ondersteunen in jouw emotionele, fysieke en mentale welzijn. Je een gevoel van veilige bedding te geven zodat je je helemaal gedragen voelt en van daaruit weer de verbinding kunt maken met jezelf en innerlijke rust kunt ervaren. Ik werk vanuit een holistische visie & met liefdevolle aandacht. 

Mijn massage-aanbod: 

Als therapeutisch masseur streef ik ernaar om een veilige en comfortabele ruimte te creëren waar mijn cliënten de zorg kunnen ontvangen die ze nodig hebben. Ik geloof dat aanraking een krachtig middel is voor genezing en ik maak gebruik van mijn intuïtie en kennis van het lichaam om gepersonaliseerde behandelingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke cliënt. 

Of je nu verlichting zoekt van chronische pijn of gewoon wilt ontspannen, ik werk samen met jou om een massage en therapeutisch plan te creëren dat voldoet aan jouw individuele doelen en voorkeuren. Door een samenwerkingsverband aan te gaan met mijn cliënten, streef ik ernaar om de beste mogelijke ervaring en zorg te bieden voor iedereen die bij mij binnenstapt. 

Met mijn compassievolle benadering en toewijding om anderen van dienst te zijn ondersteun ik jou op jouw reis naar verbeterde gezondheid en welzijn.


Mijn yoga aanbod:

LesroosterIn een notendop: de yogalessen en massages geef ik vanuit een holistische visie. Binnen de holistische visie wordt de mens gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid heeft fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele aspecten die in continue interactie met elkaar staan. 

De factor die alles verbindt in mijn yogalessen en massages is 'Metta', een Boeddhistische term die zoveel betekent als liefdevolle aandacht, welwillendheid,  vriendelijkheid, vriendschap, goede wil en een actieve belangstelling voor anderen.

  • FIONA-YOGA_MASSAGE-Haarlem
  • 𝑮𝒊𝒗𝒊𝒏𝒈 𝒐𝒑𝒆𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒂𝒚 𝒇𝒐𝒓 𝒓𝒆𝒄𝒆𝒊𝒗𝒊𝒏𝒈
  • FIONA-YOGA-MASSAGE-thaise_massage
  • Fiona-yoga-massage-01
  • Fiona-yoga-massage-03
  • Fiona-yoga-massage-04
  • Fiona-yoga-massage-05
  • Fiona-yoga-massage-06
  • Fiona-yoga-massage-07
  • Fiona-yoga-massage-08


Voor het maken van een afspraak kun je het contactformulier invullen of een SMS-bericht sturen naar 06-46255858. 

Voor de tarieven en voorwaarden yoga klik je hier en voor de tarieven van de massage klik je hier.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram