Yoga & Massagetherapie voor holistisch welzijn in Haarlem

Tarieven  Massage therapie / Yogamassage / ontspanningsmassage

Ik geef mijn massages met mijn volledige aandacht en afgestemd op de ontvanger. Om optimaal aanwezig te kunnen zijn tijdens de sessies heb ik besloten om per 2023 alleen nog massages van 90, 120 of 150 min aan te bieden en dan maximaal 3 per dag & maximaal 12 per week, het kan zijn dat er een wachtlijst is voor jouw gewenste tijd.

  • 90 minuten (1 1/2 uur) massage: €95
  • 120 minuten €120
  • 150 minuten(2 1/2 uur) massage: €145
  • Kruidenkompres massage + €10
  • Therapeutisch traject van 8 behandelingen van 1 1/2 uur: €672,50 (betalen in termijnen in overleg mogelijk).
  • Ter kennismaking 60 minuten + intake & evaluatie: €75

 

Afspraak maken:
Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak of bel naar 06-46255858. Het is mogelijk om kortere of langere massages te boeken. Om de diepere meditatieve effecten te ervaren van de Thaise massage raad ik een massage van 120 of 150 minuten aan. Bij een combinatie van Thaise massage / Osteothai en Chi Nei Tsang heb je een heel complete behandeling.


Goed om te weten:

Ik masseer op de volgende locaties in Haarlem: de yogaruimte van Gezond Haarlem (st Jorisveld 1) en mijn praktijk aan huis: een grote lichte ruimte vlakbij de Kleverlaan. Mogelijkheden van maandag t/m  zaterdag

De Thaise massage gaat over de kleding heen. De kruidenstempelmassage gaat op de huid of een dunne doek. De Chi Nei Tsang behandeling is met ontbloot bovenlichaam.
Je mag gemakkelijk zittende kleding aantrekken waarin je lekker kunt bewegen. Probeer minimaal 1 uur (het liefst 2uur) voor de sessie niks meer te eten.
Mocht je verhinderd zijn voor de afspraak, dan zou het fijn zijn als je het zo snel mogelijk kunt laten weten. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd of verplaatst. Bij annuleren of verplaatsen binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram